Lokal mat

Vi legger vår sjel i å til enhver tid kunne tilby god mat av lokale råvarer, både til hverdags og til fest.

Våre fiskeretter er alle hjemmelagde - vi henter fisken selv på kaia og tilbereder mens den er blodfersk. Vi får mye skryt av vår spesialitet: Boknafisk, eller Hjellosing som vår variant kalles. Det er rund torsk som har hengt til tørk i vinterluft ca 3 uker før den kokes.

Men vi har også andre gode retter på menyen: reinsdyrstek så mør at den smelter på tunga, nydelig lammekjøtt, samt flere fiskeretter hvor råvarene er fisket rett uti Kjøllefjorden.

Til daglig serverer vi all mat i vårt spiseri i underetasjen, eller "puben" som den heter på folkemunne. I gamle dager het det Kinnarn Pub, men det ble etter hvert bare "puben".

Siden den gang har vi endret konseptet med puben - det er ikke lenger bare et drikkested, men et spisested, resepsjon, kafè, og møteplass. Vi viser fotball på storskjerm, det spilles biljard, leses magasiner og mye mer - men puben kalles det fortsatt….

Vi har også en stor restaurant med plass til 100 når vi legger godviljen til. Restauranten brukes daglig til frokost, og til lunsjer og selskaper på bestilling.

Et utdrag fra menyen i puben som serveres hver dag fra 15-22.00:

  • Boknafisk med potet, ertestuing og bacon
  • Salt torsk med potet, gulrotstuing og bacon
  • Reinsdyrstek med potet, smørdampede grønnsaker, viltsaus og tyttebær
  • Finnebiff med potetmos, smørdampede grønnsaker og tyttebær

Vi lager også fantastisk pizza som serveres med hjemmelaget dressing til!