Om hotellet

Hotel Nordkyn er et koselig lite hotell i fiskeværet Kjøllefjord, plassert på den beste tomta i værret, med utsikt over den vakre Kjøllefjorden med den berømte Finnkirka i ytterst i fjorden. Hos oss kan du få en god seng å sove i, spise godt av lokale råvarer, både frokost, lunsj og middag. Vi har møteromsfasiliteter og tilbyr forskjellige aktiviteter i samarbeid med andre aktører på Nordkyn.

Historikk

Kjøllefjord Gjestgiveri ble bygget i 1967 av et lokalt andelslag. Den gangen var det bank i underetasjen, der det nå er serveringssted. Året etter ble byggertinn 2 oppført, og slik har det stått innerst i Kjøllefjorden siden. På slutten av 70-tallet ble gjestgiveriet overtatt av Roald Jahre under navnet Nordkyn Vertshus. Jahre drev vertshuset frem til 1999. I 2000 ble vertshuset kjøpt av 2 lokale næringsaktører, Arne Berg og Bård Rasmussen, som i løpet av et års tid og tusenvis av dugnadstimer, gjorde vertshuset om til et nytt og moderne Hotel Nordkyn.

1.juli 2009 solgte dem hotellet videre til Maria Sørbø, som hadde vært daglig leder for bedriften siden 2001. Fortsatt er hotellet Maria sitt, og hun planlegger å beholde det i mange år fremover.

Litt etter litt blir serveringslokalene og rommene utbedret for å holde tritt med tiden. Maria og staben vil gjøre sitt beste for at ditt opphold i Kjøllefjord skal bli et godt et.